Connected Navigation
Connected Navigation
Wordt automatisch verlengd, tenzij er wordt opgezegd vóór de verlengingsdatum. De kosten worden dienovereenkomstig in rekening gebracht. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen via uw account.
Log in op uw account of maak een nieuw account aan om u te abonneren op deze service.
Wanneer u al gebruik maakt van Citroën applicaties (bijvoorbeeld MyCitroën), kunt u inloggen met uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord.
Schrijf in maak een account aan